Traduceri Website

Localizarea website-ului dumneavoastra este singura cale de urmat pentru a beneficia de bunul mers al afacerilor influentate de internet la nivel global.

Localizarea este procesul de conversie a continutului si a designului unui website intr-o forma care este, din punct de vedere lingvistic si cultural, potrivita unei piete straine.

Mai mult de jumatate din cautarile pe Google sunt efectuate in alte limbi decât limba engleza (in 2002 acest procent era mai mic de 30%). Mai mult de o treime din aceste cautari sunt efectuate intr-o limba europeana, alta decât limba engleza. Vizitatorii unui website sunt de patru ori mai dispusi sa cumpere, daca acesta isi prezinta continutul in limba lor materna si stau de doua ori mai mult pe o asemenea pagina. Un website tradus in engleza, spaniola, franceza, germana, italiana, portugheza si japoneza poate fi accesibil pentru 93% din utilizatorii de internettraduceri-siteuri

Website-ul dumneavostra trebuie sa arate bine, sa sune bine si sa creeze o impresie buna.
O prezentare corecta a profilului si a serviciilor companiei dumneavostra intr-un mediu multilingvistic cum este Internetul este cruciala pentru succesul dumneavoastra la nivel global. Noi traducem mai mult decat cuvintele si propozitiile din site-ul dumneavoastra, traducem tonul general si mesajele cheie, in timp ce adaptam orice referinte de ordin cultural. Va putem face de asemenea, recomandari pentru schimbarea unor imagini, acolo unde consideram ca este necesar.

Traduceri 21 ofera servicii de localizare website de inalta calitate. Avem experienta indelungata in e-commerce, open cart, joomla, wordpress, internet marketing, etc. si am invatat sa depasim dificultatile intâmpinate la adaugarea unei versiuni intr-o limba straina la un website existent, sau chiar traducerea in totalitate a unor website-uri in mai multe limbi straine.

Traduceri website engleza
Traduceri website germana
Traduceri website spaniola
Traduceri website italiana
Traduceri website franceza
Traduceri website croata
Traduceri website sarba

Traduceri website rusa
Traduceri website maghiara
Traduceri website turca
Traduceri website portugheza
Traduceri website araba
Traduceri website chineza
Traduceri website japoneza

Traduceri website ebraica
Traduceri website olandeza
Traduceri website norvegiana
Traduceri website greaca
Traduceri website suedeza
Traduceri website poloneza
Traduceri website ceha

Traduceri website ucraineana
Traduceri website albaneza
Traduceri website daneza
Traduceri website suedeza
Traduceri website macedoneana
Traduceri websitebulgara
Traduceri website slovaca

traduceri-siteuri-web

Pentru tine am invatat ceva nou in fiecare zi. Proiectul tau va fi optim, eficient si sigur. Aceasta include cele mai avansate metode pentru optimizarea traducerilor.

Un magazin virtual reprezinta o imensa piata de desfacere pentru produsele sau serviciile dumneavoastra deoarece:
• puteti vinde la orice ora, in orice zi, unui client din orice parte a globului daca traducerea este corecta;
• publicitatea pe internet necesita investitii mici cu beneficii imense daca cuvintele cheie sunt traduse corect.

Intr-o era a tehnologiei, in care internetul castiga tot mai mult teren in fata altor modalitati de informare, un web site profesional va poate aduce in vizorul unei mase mai largi de public, inlesnindu-va noi contacte de afaceri.

Deoarece prima impresie conteaza mai mult ca niciodata, atunci cand e vorba de imaginea companiei dumneavoastra, pagina web trebuie sa reflecte cat mai corect posibil natura afacerii pe care o conduceti.

Fie ca sunteti hotarat sa va creati prima pagina de web, fie ca aveti deja una, noi va putem ajuta sa folositi acest vehicul care este Internetul, astfel incat prezenta dumneavoastra pe Web sa nu treaca neobservata iar impactul asupra afacerii sa fie decisiv.

traduceri-website-uri-web

CONTACT

Adresa: Str. CA Rosetti 17, Regus City Centre

(+40) 754.664.228
(+40) 764.700.348
office@traduceri21.eu